Lasergamen op eigen locatie

Makkelijk bereikbaar voor vragen

4.9 / 90 beoordelingen

Veelgestelde vragen

Algemeen

Lasergamen is het ultieme hi-tech verstoppertje dat altijd en overal gespeeld kan worden. Elke deelnemer heeft een eigen lasergun en kan daarmee andere deelnemers beschieten totdat deze geen levens meer over heeft op zijn/haar lasergun. Er zijn verschillende spelvarianten te spelen, waardoor er voldoende afwisseling en spanning is tijdens de activiteit. Bij Lasergamekids.nl huur je een pakket en bepaal je zelf hoeveel laserguns je in het pakket wilt.

Het antwoord op deze vraag kun je natuurlijk het beste zelf beantwoorden. Als je op zoek bent naar een toffe en actieve activiteit voor je feestje, die zowel indoor als outdoor gedaan kan worden, dan raden we je de lasergamepakketten van Lasergamekids.nl absoluut aan! Spanning en plezier gegarandeerd.

Lasergamekids.nl neemt je privacy zeer serieus. Net als veel ondernemers dient lasergamekids.nl de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) te volgen. Lasergamekids.nl werkt conform de richtlijnen, die zijn vastgelegd in de AVG. In ons Privacybeleid staat beschreven hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Ons Privacybeleid vind je hier.

Al geruime tijd wordt de wereld geteisterd door het Coronavirus. Lasergamen met de laserguns van Lasergamekids.nl kan erg goed in de buitenlucht en op ruime afstand met elkaar gespeeld worden. Bijzonder geschikt en tof tijdverdrijf dus tijdens een lockdown. Ook het ophalen, retourneren en desgewenst leveren verloopt volledig Coronaproof.

Wij adviseren een leeftijd vanaf 7 jaar voor het lasergamen. De activiteit is ook geschikt voor pubers, jongvolwassenen en volwasssenen en ouderen.

Dat klopt inderdaad. Het is mogelijk dat uw een melding krijgt op uw telefoon, vaak een i-phone. Lasergamekids.nl heeft haar apparatuur zowel zichtbaar als onzichtbaar beveiligd, zoals eveneens vermeld staat in de Algemene Voorwaarden. Lasergamekids.nl gebruikt de gegevens van de beveiliging alleen wanneer er sprake is van bijvoorbeeld een strafbaar feit, zoals diefstal. Uw privacy is gewaarborgd conform ons Privacybeleid.

Reserveren

Voor een meerprijs van €14,95 kunnen wij het pakket bij je thuis afleveren en na gebruik weer ophalen. Deze service bieden we aan voor mensen, die in onze hotzone wonen. Dat is een cirkel van zo’n 15km rondom Nieuwegein op basis van postcode. Bij het invoeren van je postcode tijdens het reserveren ,kun je de optie tot leveren aanvinken, mits je postcode in het gebied valt, dat we hebben gedefinieerd. 

Zo noemen wij het gebied, waar wij onze pakketten kunnen leveren en ophalen. Het is een cirkel van zo’n 15km rondom Nieuwegein op basis van postcode. Bij het invoeren van je postcode tijdens het reserveren,  kun je de optie tot leveren aanvinken, mits je postcode in het gebied valt, dat we hebben gedefinieerd. Klik hier voor de hotzone!

Jazeker! Het tijdstip van ophalen als ook het tijdstip van retourneren staat vermeld bij het selecteren van de datum en wordt in de bevestigingsmail vermeld. Ophalen kan op ons vestigingsadres in Nieuwegein. Het adres staat vermeld in de footer van de homepage van onze website Lasergamekids.nl.

Mocht het tijdstip van ophalen en/of retourneren niet schikken, neem dan gerust contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Bij Lasergamekids.nl betaal je altijd een scherpe prijs. Je stelt zelf het pakket samen door het gewenste aantal laserguns te selecteren. De laserguns kosten €6,50 per stuk voor een hele dag. Het door ons laten leveren en ophalen van de set(s) kost €14,95 als je postcode valt in onze hotzone.

Voor de huur van het pakket wordt GEEN borg in rekening gebracht. Wij vertrouwen op de moraliteit en medewerking van onze huurders. Tot op heden heeft nog geen enkele huurder dit vertrouwen geschaad. Bij schade aan het gehuurde materiaal of andere gebreken, wordt de schade, aan de hand van de vervangingswaarde in rekening gebracht aan de huurder. Bekijk hier ook onze Algemene Voorwaarden.

Op onze site Lasergamekids.nl staan verschillende buttons naar onze reserveerpagina. Op die pagina selecteer je een datum waarop je het pakket wilt komen ophalen en een datum, waarop je het pakket wilt retourneren. Vervolgens klik je op de button nu reserveren. Wanneer je op de button “doorgaan naar afrekenen” klikt, kom je op een pagina, waar je je persoonlijke gegevens invult en vervolgens kun je via Ideal betalen.  

De reservering is pas definitief als de betaling door ons is ontvangen. Je krijgt vervolgens een mail ter bevestiging van de reservering.

Ons materiaal

Onze lasergamepakketten zijn zeer complete pakketten, waarmee je een heel tof kinderfeestje kunt organiseren. Bekijk onze unboxing video om uit te vinden wat er allemaal in onze pakketten zit!

Het antwoord op deze vraag is simpelweg nee. De guns bevatten elektronica, die niet goed samengaan met water en zand. Onze guns kunnen dan ook niet buiten gebruikt worden als het regent. Wij adviseren dan ook om altijd een alternatief achter de hand te hebben. Voor tips over locaties kijk hier.

Als het feestje spreekwoordelijk in het water valt tengevolge van de regen en je hebt geen alternatief achter de hand, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

Lasergamekids.nl verhuurt lasergeweren, die een bereik hebben van maximaal 50 meter onder ideale omstandigheden. De afstand, waarop je andere lasergeweren en of targets kunt raken is afhankelijk van de locatie, de weersomstandigheden en batterijen. In het donker komt de laserstraal verder dan op een zonnige middag.

De ontvanger zit op de loop van het geweer. In een bol van zo’n 10 cm rondom die ontvanger kun je iemand raken en dus een leven afschieten.

De guns van Lasergamekids.nl maken geen gebruik van gekoppelde vesten, waardoor je iemand alleen kunt raken aan de loop van onze geweren in een cirkel van zo’n 10cm om de loop heen.  De pakketten van Lasergamekids.nl zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.

De guns van Lasergamekids.nl maken gebruik van infraroodtechniek, zoals ook gebruikt bij afstandsbedieningen. In tegenstelling tot de professionele guns van veel lasergamelocaties. Die maken gebruik van lasertechnologie.

Voor Lasergamekids.nl staat het plezier van het met elkaar spelen voorop of je nu binnen of buiten met elkaar speelt. We bieden een complete lasergamebeleving, maar verschillen wezenlijk van een professionele lasergamelocatie.

Vanzelfsprekend zijn er verschillen tussen onze laserguns en professionele lasergamesets.

Voor de hand ligt de prijs. Wij bieden een tof pakket aan voor een scherpe prijs. Professionele lasergamesets kosten over het algemeen meer.

De techniek van de guns is verschillend. Onze laserguns maken gebruik van infraroodtechnologie en de professionele sets maken gebruik van lasertechnologie. Aan beide technologieen zijn voor- en nadelen verbonden.

Daarnaast maken professionele sets vaak gebruik van een combinatie tussen een vest en een lasergun. Daardoor zijn deelnemers op meerdere plekken te raken en kunnen daarmee levens verliezen. Bij de laserguns van Lasergamekids.nl zijn de deelnemers alleen te raken in een cirkel van zo’n 10 cm rondom de infraroodontvanger in de loop. De rest van het geweer is neutraal.

Voor lasergamekids.nl staat het plezier van het met elkaar spelen voorop. Wij bieden complete pakketten, waar je een leuke en stoere activiteit mee kunt organiseren.

Anti-cheat of anti-valsspeelfunctie betreft een functie op onze laserguns. Lasergamekids.nl verhuurt lasergeweren met anti-valsspeelfunctie. In tegenstelling tot ander type laserguns is het met onze lasergeweren niet mogelijk om nieuwe levens te krijgen door het uit- en opnieuw aanzetten van het geweer. Het resetten van het geweer kan alleen door een spelleider gedaan worden met een neutraal gekleurd geweer.

Lasergamekids.nl verhuurt laserguns, die volledig veilig zijn. De lasergeweren maken gebruik van infraroodtechniek, vergelijkbaar met de afstandsbedieningen bij u thuis. Deze techniek is onzichtbaar en onschadelijk voor de ogen. De lasergeweren zijn bovendien voorzien van een CE markering en voldoen aan de Europese richtlijnen voor veilig speelgoed.

Niet echt. Het is natuurlijk leuk als de deelnemers in donkere of camouflage-achtige kleding deelnemen voor de totale beleving van een stoer feestje. Het is wel een actieve activiteit, dus lekker zittende of sportieve kleding is aan te bevelen. Wanneer je buiten gaat lasergamen, houd er dan rekening mee dat kleding ook gemakkelijk vies zou kunnen worden.

Alle guns worden volledig gereset geleverd in onze tassen. Wanneer de levens op een gun op zijn, kan de gun geheractiveerd worden.

Gebruik daarvoor onze unieke (her)activatie-afstandsbediening:

  • Richt de afstandsbediening op de ontvanger van de lasergun.
  • Druk op de knop met de kleur, die correspondeert met de teamkleur van de lasergun.
  • Er klinkt “Full Blood Ressurection” en de guns is weer geactiveerd. De deelnemer kan nu weer deelnemen aan het spel.

Ook kan er een andere lasergun gebruikt worden, mits die nog alle levensbalken heeft.

  • Stel de lasergun op een andere teamkleur in, dan de kleur het geweer dat gereset dient te worden.
  • Richt met de lasergun op de ontvanger (loop) van het geweer dat je wilt activeren.
  • Houd van de lasergun de knop Team/Activationknop enkele seconden ingedrukt.
  • Er klinkt “full blood ressurection”. Het geweer is nu gereset en de deelnemer kan weer deelnemen aan het spel.

LET OP: Wanneer de neutrale lasergun reeds een of meerdere levens verloren heeft, kan deze niet meer ingezet worden om te heractiveren. In dat geval is er een gun nodig, die nog geen levens verloren is.

Alle guns worden volledig gereset geleverd in de tas. Na het aanzetten van de guns kan de kleur ingesteld worden.

Zodra er een leven van een gun afgeschoten is, kan de kleur niet meer gewijzigd worden. Pas nadat een gun geheractiveerd is, kan de kleur weer aangepast  worden.

Tijdstip en locatie

Voor het tofste effect adviseren wij om de laserguns in de avond te gebruiken als het schemert of al donker is. De licht en geluidseffecten komen dan het beste tot hun recht. Bovendien maakt het de activiteit net wat spannender. De laserguns zijn echter ook overdag prima te gebruiken!

Lasergamen kan eigenlijk altijd en bijna overal, maar is bijzonder geschikt voor speciale gelegenheden zoals een kinderfeestje, een schoolkamp of een bedrijfsuitje. Kijk voor meer ideeën op de homepage van Lasergamekids.nl.

De lasergamepakketten kunnen zowel outdoor als indoor gebruikt worden. Voor zowel de outdoor als indoorlocaties geldt dat u zelf verantwoordelijk bent om u te informeren of toegestaan is dat je  gebruik maakt van de betreffende ruimte. De ervaring leert dat in overleg er veel mogelijk is! Kijk voor ideeën over locaties op de homepage van Lasergamekids.nl.