Lasergamen op eigen locatie

Makkelijk bereikbaar voor vragen

4.9 / 92 beoordelingen

Compleet lasergamepakket

Bij Lasergamekids.nl huur je het aantal laserguns dat je nodig hebt en wij maken er vervolgens één compleet pakket van!

Met de complete lasergamepakketten van lasergamekids.nl ben je verzekerd van een stoere lasergame-ervaring voor een geslaagd kinderfeestje of evenement. Spanning en plezier zijn gegarandeerd!

Bekijk de uitgebreide unboxing video, zodat je kunt zien wat er allemaal in het pakket zit.

Ga naar prijs en beschikbaarheidMaak je pakket compleet met deze extra's

We leveren dus GRATIS targets, VIP-maskers, partijlinten, oorkondes, glowsticks, en een reservekit mee in een stoere tas om een toffe lasergame-ervaring te bieden. In elke tas vind je bovendien een duidelijke handleiding en een overzicht, waarop  spelvarianten uitgelegd worden.

Hieronder zie je de complete inhoud van onze pakketten:

Camouflage tas

Lasergamekids.nl levert de gehuurde laserguns in een grote stoere tas in camouflagekleuren. Naast de guns vind je hierin alle meegeleverde artikelen, waarmee lasergamekids de pakketten aftopt voor een complete lasergame-activiteit tijdens jullie feestje of evenement. Aan de buitenkant van de tas vind je voor het gemak een flap met onze adres- en contactgegevens.

Onze laserguns

Het belangrijkste item uit het pakket is vanzelfsprekend de lasergun. Lasergamekids.nl heeft gekozen voor guns in twee toffe kleuren, namelijk een donkergroene en grijze variant, zoals te zien is op de foto hiernaast. Alle guns worden geleverd in een sleeve in camouflagekleuren om de kans op beschadigingen tijdens vervoer te verminderen.

Wat kun je allemaal met de gun?

  • Op de gun zijn 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen) in te stellen;
  • Op de gun zijn 4 verschillende munitiesoorten (pistool, lasergeweer, machinepistool en raketwerper) te kiezen;
  • Elke gun heeft 4 levensbalken met ieder 3 levens. Dus 12 levens totaal;
  • Munitie kan herladen worden met de reload-knop onder aan het magazijn;
  • Iedere gun heeft een Infrarood-zender / ontvanger. Deze hebben een bereik van 50 meter onder ideale omstandigheden. De afstand, waarop je andere lasergeweren en of targets kunt raken is afhankelijk van de locatie, de weersomstandigheden en batterijen. In het donker komt de laserstraal verder dan op een zonnige middag.;
  • De guns trillen, wanneer er geschoten wordt en als de gun geraakt is door een tegenstander;
  • Alle guns maken gebruik van toffe licht- en geluidseffecten;
  • De laserguns hebben een lengte van ca. 51 cm en een hoogte van ca. 18 cm.

Bekijk ook ons instructiefilmpje voor meer informatie over de guns.

Targets

Met de meegeleverde targets kun je verschillende spelvarianten spelen, waardoor het lasergamen nog leuker en/of spannender wordt. Hiernaast zie je hoe de targets er uit zien. In elk pakket wordt een A4’tje meegeleverd, waarop de spelvarianten nader worden uitgelegd. Of bekijk onze pagina spelvarianten voor ideeën over alle spelmogelijkheden.

Na inschakeling van het target gaat het target om elke 30 seconden 1 seconde branden. Zo is het target makkelijker vindbaar in het donker. Als het target geraakt is blijft het target kort knipperen in de kleur, van het team dat het target geraakt heeft. Als het target knippert, kan het target gedurende die tijd door niemand geraakt worden. Nadat het target 5 keer geraakt is door dezelfde teamkleur, blijft het knipperen in de teamkleur van het team dat het target veroverd heeft totdat het target uit wordt gezet. Daarna kan het target opnieuw geactiveerd worden.

VIP-maskers

Met de meegeleverde VIP maskers kun je verschillende spelvarianten spelen, waardoor het lasergamen nog leuker en/of spannender wordt. Hiernaast zie je hoe zo’n masker er uit ziet. In elk pakket wordt een A4’tje meegeleverd, waarop de spelvarianten nader worden uitgelegd. Of bekijk onze pagina met spelvarianten voor ideeën over alle spelmogelijkheden.

Na inschakeling van het VIP masker kan het masker gekoppeld worden aan een teamkleur door met een lasergun eenmaal op het masker te schieten. Elke masker heeft 3 levensbalken met ieder levens. Dus 9 totaal. Afhankelijk van de munitiesoort waarmee de tegenstander schiet, zijn er 3 tot 9 schoten nodig om de VIP uit te schakelen. Er is geen synchronisatie of communicatie tussen de maskers en de laserguns onderling. Het zijn dus afzonderlijke devices.

Partijlinten

In elke tas zitten voldoende partijlinten, waarmee een groep zichtbaar in teams kan worden verdeeld. In elke tas zitten willekeurig verschillende kleuren linten. Op het plaatje hiernaast kun je zien welke kleuren in je pakket zouden kunnen zitten.

Voorkant oorkonde lasergamen

Oorkondes

Voor alle deelnemers zitten er oorkondes in het lasergamepakket. De oorkondes kunnen ter plekke beschreven en uitgereikt worden aan de deelnemers, waarmee zij uitgeroepen worden tot “scherpschutter 1e klas”. Op elke oorkonde staat tevens een kortingscode voor een leuke korting op een reservering bij lasergamekids.nl.

Glowsticks

Lasergamekids.nl levert gratis een kokertje glowsticks mee voor extra toffe lichteffecten tijdens het lasergamen. Samen met de lichteffecten van de guns zelf zijn die effecten in het donker vanzelfsprekend het leukst. Het kokertje en de glowsticks mogen de deelnemers en/of de huurder kosteloos houden.

Reservekit

Lasergamekids.nl levert gratis een kokertje glowsticks mee voor extra toffe lichteffecten tijdens het lasergamen. Samen met de lichteffecten van de guns zelf zijn die effecten in het donker vanzelfsprekend het leukst. Het kokertje en de glowsticks mogen de deelnemers en/of de huurder kosteloos houden.